Izbrisati svoj račun Clipto
Ova stranica objašnjava kako izbrisati svoj račun Clipto – Notes & Transcribe i povezani podatke.
Kako izbrisati svoj račun
Opcija 1: Izbrisati u aplikaciji
- Otvorite aplikaciju Clipto na svom uređaju
- Idite na Postavke → račun
- Dodirnite Izbrisati račun
- Potvrdite svoju odluku
Opcija 2: Zahtjev za izbrisavanjem bez aplikacije
Pošaljite nam e-mail na support@clipto.com s vaše registrirane e-poštadre s naslovom "Izbrisati svoj račun". Mi ćemo obraditi vaš zahtjev i trajno izbrisati vaš račun i podatke u roku od 30 dana. Nema potrebe da imate instaliranu aplikaciju.
Što se događa kada izbrisate svoj račun
Kada izbrisate svoj račun, sljedeći podaci se trajno uklanjaju s naših servera:
- Vaš račun (e-poštadresa)
- Svi snimci i audio datoteke
- Svi transkripti i bilješke
- Podaci o korištenju povezani s vašim računom
Izbrisavanje je trajno i ne može se poništiti. Molimo, izvozite bilo koji sadržaj koji želite zadržati prije brisanja svog računa.
Predplaćeni pretplati
Izbrisavanje računa ne poništava automatski vaš pretplatu. Molimo, poništite svoju pretplatu putem Google Play ili App Store prije brisanja računa.
Potrebna vam je pomoć?
Ako nemate pristup aplikaciji ili imate pitanja, kontaktirajte nas na support@clipto.com i mi ćemo obraditi vaš zahtjev za izbrisavanje.