Hesabı silme sayfası

Clipto Hesabınızı Silme

Bu sayfa, Clipto – Notlar & Transcribe hesabınızı ve ilişkili verilerinizi nasıl sileceğinizi açıklamaktadır.

Hesabınızı nasıl sileceksiniz

Seçenek 1: Uygulamada silme
  1. Cihazınızdaki Clipto uygulamasını açın
  2. Ayarlar → Hesap bölümüne gidin
  3. Hesabı Sil'e dokunun
  4. Kararınızı onaylayın
Seçenek 2: Uygulama olmadan silme isteği gönderme

Destek@clipto.com adresine kayıtlı e-posta adresinizden, konu başlığı "Hesabımı sil" olan bir e-posta gönderin. Talebinizi işleyecek ve hesabınızı ve verilerinizi 30 gün içinde kalıcı olarak sileceğiz. Uygulamayı kurmanız gerekmez.

Hesabınızı sildiğinizde neler olur

Hesabınızı sildiğinizde, aşağıdaki veriler sunucularımızdan kalıcı olarak kaldırılır:

  • Hesap bilgilerinizi (e-posta adresi)
  • Tüm kayıtlar ve ses dosyaları
  • Tüm transkriptler ve notlar
  • Hesapla ilişkili kullanım verileri

Silme kalıcıdır ve geri alınamaz. Hesabınızı silmeden önce saklamak istediğiniz içeriği dışarı aktarın.

Abonelikler

Hesabınızı silmek, aboneliğinizi otomatik olarak iptal etmez. Hesabınızı silmeden önce Google Play veya App Store üzerinden aboneliğinizi iptal edin.

Yardım mı gerekiyor?

Uygulamaya erişemiyorsanız veya sorularınız varsa, destek@clipto.com adresinden bizimle iletişime geçin ve talebinizi işleyelim.