Ta bort ditt Clipto-konto
Den här sidan förklarar hur du tar bort ditt Clipto – Notes & Transcribe-konto och dess tillhörande data.
Hur du tar bort ditt konto
Alternativ 1: Ta bort i appen
- Öppna Clipto-appen på din enhet
- Gå till Inställningar → Konto
- Tryck på Ta bort konto
- Bekräfta ditt beslut
Alternativ 2: Begär borttagning utan appen
Skicka ett e-postmeddelande till support@clipto.com från din registrerade e-postadress med ämnet "Ta bort mitt konto". Vi kommer att behandla din begäran och permanent ta bort ditt konto och dina data inom 30 dagar. Du behöver inte ha appen installerad.
Vad händer när du tar bort ditt konto
När du tar bort ditt konto kommer följande data att permanent tas bort från våra servrar:
- Din kontoinformation (e-postadress)
- Alla inspelningar och ljudfiler
- Alla transkript och anteckningar
- Användningsdata som är kopplad till ditt konto
Borttagningen är permanent och kan inte ångras. Vänligen exportera all innehåll du vill behålla innan du tar bort ditt konto.
Prenumerationer
Att ta bort ditt konto automatiserar inte automatiskt din prenumeration. Vänligen avbryt din prenumeration via Google Play eller App Store innan du tar bort ditt konto.
Behöver du hjälp?
Om du inte kan komma åt appen eller har några frågor, kontakta oss på support@clipto.com så hjälper vi dig med borttagningsbegäran.