Διαγραφή του λογαριασμού σας στο Clipto
Αυτή η σελίδα εξηγεί πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Clipto – Notes & Transcribe και τα σχετιζόμενα δεδομένα.
Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό σας
Επιλογή 1: Διαγραφή μέσω της εφαρμογής
- Ανοίξτε την εφαρμογή Clipto στη συσκευή σας
- Πηγαίνετε στο Ρυθμίσεις → Λογαριασμός
- Πατήστε Διαγραφή Λογαριασμού
- Επιβεβαιώστε την απόφασή σας
Επιλογή 2: Ζητήστε διαγραφή χωρίς την εφαρμογή
Στείλτε μας email στη διεύθυνση support@clipto.com από τη συνδεδεμένη σας διεύθυνση email με το θέμα "Διαγραφή του λογαριασμού μου". Θα επεξεργαστούμε το αίτημά σας και θα διαγράψουμε μόνιμα τον λογαριασμό σας και τα δεδομένα σας εντός 30 ημερών. Δεν χρειάζεται να έχετε εγκατεστημένη την εφαρμογή.
Τι συμβαίνει όταν διαγράφετε τον λογαριασμό σας
Όταν διαγράφετε τον λογαριασμό σας, τα ακόλουθα δεδομένα διαγράφονται μόνιμα από τους διακομιστές μας:
- Πληροφορίες λογαριασμού (διεύθυνση email)
- Όλα τα ηχογραφήματα και τα αρχεία ήχου
- Όλα τα μεταγραφές και οι σημειώσεις
- Δεδομένα χρήσης που συνδέονται με τον λογαριασμό σας
Η διαγραφή είναι μόνιμη και δεν μπορεί να ακυρωθεί. Παρακαλούμε, εξαγάγετε οποιοδήποτε περιεχόμενο θέλετε να διατηρήσετε πριν διαγράψετε τον λογαριασμό σας.
Συνδρομές
Η διαγραφή του λογαριασμού σας δεν ακυρώνει αυτόματα τη συνδρομή σας. Παρακαλούμε, ακυρώστε τη συνδρομή σας μέσω του Google Play ή του App Store πριν διαγράψετε τον λογαριασμό σας.
Χρειάζεστε βοήθεια;
Εάν δεν μπορείτε να έχετε πρόσβαση στην εφαρμογή ή έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση support@clipto.com και θα επεξεργαστούμε το αίτημά σας για διαγραφή.